https://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/TC sfeer met overkap..jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto1.jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto11.jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto12.jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto2.jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto3.jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto4.jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto5.jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto7.jpghttps://heavydecor.nl/images/TeamChallenge/foto9.jpg

Team Challenge
“Spraakmakend en Spannend Spelprogramma”

De deelnemers zullen worden verdeeld in teams van een gelijk aantal personen die vervolgens een aantal spellen gaan spelen. Dat zijn behendigheid, snelheid, denkspellen die zullen plaatsvinden in een stoere ambiance die door het team van Heavy Decor voor de gelegenheid zal worden geschapen.

De spellen lijn van 12 verschillende spellen is zo opgesteld en verdeeld zodat iedere deelnemer zal worden getest op zijn of haar vaardigheden waarbij met “Muscle and Brain” het beste uit hun zelf en hun team gehaald moet worden.

De teams zullen volgens een strak tijdschema van ca 2 ½  -3 uur door de spelleiding door het programma worden geloodst, waarbij een actieve en spannende strijd ontstaat tussen de diverse teams. Zoveel mogelijk munten verzamelen als beloning voor de geleverde prestatie is het devies!

Het programma is geschikt voor iedere deelnemer, waardoor er niemand stil hoeft te staan langs de kant, maar actief en gezellig bezig kan zijn. “Samen werken” is het motto, dat als een rode draad door alle activiteit heen loopt.

En uiteindelijk zal er een team als winnaar tevoorschijn komen, dat uit handen van de hoofdscheidsrechter de unieke Team Challenge trofee in ontvangst mag nemen.